Давниця

Відпочинок на природі, рибалка, екотуризм

свинина (шия) - 1 кг.

цибуля - 150 гр.

сік з половини крупного лимона

червоне сухе вино - 100 мл.

олія соняшникова рафінована чи оливкова - 50 мл.

сіль - 1 ч. л. (з вершком)

червоний пекучий перець - за смаком

чорний мелений перець - за смаком

лавровий лист- 2 шт

Приготування шашлика зі свинини:

 

 

М’ясо для шашлика повинно бути з молодої тварини, соковитим та свіжим, і в жодному разі не мороженим. Також дуже добре, якщо м’ясо буде з прожилками жиру, – це забезпечить шашлику більшу соковитість. Тому для приготування шашлика я завжди використовую свинну шию, як на мене, це ідеальний варіант. Маринувати м’ясо слід в скляному, фарфоровому або емальованому посуді. Якщо взяти все це до уваги, шашлик, за нижчеподаним рецептом, вийде дуже смачним, ніжним і соковитим.

Добробуд Сколе деревяний зруб