Давниця

Відпочинок на природі, рибалка, екотуризм

Рибні страви завжди були одними із найскладніших. У китайській кулінарії до них особливий підхід - їх готують на пару без солі. Досить десятихвилинної обробки гарячою парою, щоб біле м'ясо риби приготувалося. Додавши нарізану цибулю і соус, кухар робить страву дуже смачною. Існує думка, що у риби має бути легкий смак, і якщо пересолити, то це все зіпсує. Однак 20 років тому один кухар міста Чунцін винайшов свій самобутній рецепт з приготування риби, в якому гаряча олія з перцем повністю проявляє аромат риби. Ця гостра страва називається «чунцінська юшка».

 

Вивіску відомої «чунцінської юшки» можна побачити майже в усіх куточках Китаю. Важко сказати, скільки гурманів і любителів з'явилося у цієї страви. Тільки скуштувавши її, дізнаєшся в чому тут особливість: від гостроти язик і губи німіють і червоніють, в роті залишається відчуття легкого поколювання і солоний смак, які неможливо забути. Навіть ґуандунці, які не люблять гострого, від чого пробиває піт, теж не в змозі залишитися байдужими до цієї страви Як вже відомо, зараз у місті Ґуанчжоу з'явилася така тенденція, що сичуаньська кухня замінює ґуандунську, зрозуміло, що сичуаньска юшка відіграла в цьому не останню роль.

Детальніше: Чунцінська юшка

Така рибка, як короп хоч і кістлява, але м'ясо її дуже ніжне і соковите. Тому приготування страв з такого інгредієнта варте того! Таке блюдо, як короп запечений у фользі, виходить дуже смачне і ароматне за рахунок фарширування риби і овочів, які йдуть в цьому блюді, як гарнір. Запеченого коропа можна поставити навіть на святковий стіл, так як зовнішній вигляд цієї страви настільки апетитний, що просто "пальчики оближеш"!

Інгредієнти для приготування коропа запеченого у фользі:
 

Риба короп з головою очищений від луски і випатраний - 1 кг

Сіль - за смаком

Детальніше: Печений короп в фользі

свинина (шия) - 1 кг.

цибуля - 150 гр.

сік з половини крупного лимона

червоне сухе вино - 100 мл.

олія соняшникова рафінована чи оливкова - 50 мл.

сіль - 1 ч. л. (з вершком)

червоний пекучий перець - за смаком

чорний мелений перець - за смаком

лавровий лист- 2 шт

Приготування шашлика зі свинини:

Детальніше: Шашлик

Добробуд Сколе деревяний зруб

Зараз на сайті

На сайті 157 гостей та відсутні користувачі

LimNet Локальні інформаційні мережі
Канал не знайдено

26 лютого 2020

Канал не знайдено
Канал не знайдено